– Gratulerer med dagen fra Buskerud

160 personer møtte på teaterforestilling for å markere bursdagen til Fagforbundet. Før konserten var det pølsespising og omvisning på de nye kontorene til Fagforbundet Buskerud, i Drammen.

2013061812254020131214204240

Det var artistene Yngve Fritjof Kristiansen og Tove Bøygard som opptrådte på Drammen teater, med nummeret Problemer er til for å dyrkes.

Når Siv kommer til makten

Blant annet hermet Kristiansen etter country and western-artisten Bjøro Håland, som bidrar i kampanjen for at Frp og Siv Jensen skal få flest mulig stemmer til høsten. Kristiansen sang:

Når Siv kommer til makten / vil store undere skje / Da blir Norge et paradis på jord / Bensin og diesel koster 4,33 / og alle får motorvei hjem.

Vellykket sammenslåing

Før forestillingen holdt den nyvalgte fylkesseksjonslederen for Fagforbundet Buskerud, Kristine Bjella Stavn, holdt appell. Hun mente sammenslåingen mellom Norsk kommuneforbund og Norges helse og sosialforbund var vellykket.

– Kommuneforbundet var gode på tariff. Helse- og sosialforbundet var gode på yrkesfag. I løpet av de ti årene vi har vært sammen har vi vokst med 46.000 medlemmer, og Fagforbundet i Buskerud har økt med 2000 medlemmer.

Bruk stemmeretten din

Stavn oppfordret alle til å bruke stemmeretten i stortingsvalget til høsten.

– Vi har alle hatt stemmeretten i 100 år, sa Kristine Bjella Stavn.

Hun trakk frem LOs seier mot statsminister Bondevik, da Krf-Høyre regjeringen forsøkte å ramme arbeidsmiljøloven som et eksempel på at det var viktig for Fagforbundet også å jobbe politisk.

Ansvarlig redaktør:
Hege Breen Bakken
Redaksjonssjef:
Simen Aker Grimsrud (konst.)

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy