Fokus på personalledelse

Personalmedarbeidere er valgt ut som et av plogspissyrkene i Fagforbundets Seksjon kontor og administrasjon. I dag starter lanseringskonferansen for Fagbladets temahefte Personalledelse.

2008021810171220131216040149

– Vi tror det er nødvendig å ha en helhetlig tilnærming til faget personalarbeid, sier Fredrik Hellstrøm, rådgiver i Fagforbundets Seksjon kontor og administrasjon. Som en av initiativtakerne til konferansen ønsker han å bidra med å utvikle et mer faglig opplegg for personalarbeiderne, og dermed gi disse en større faglig identitet.

– Personalmedarbeiderne kan ha svært ulik bakgrunn, og det har strengt tatt ikke vært så mange rene yrkesfaglige utdanninger for dette faget. Nå ser vi derimot en tendens til at det opprettes flere høgskoletilbud, og i denne overgangsfasen vil vi være med på å skape en felles identitet, sier Hellstrøm til Fagbladet.

– Viktige diskusjoner – Fagforbundet har mange medlemmer innen personalarbeid, og nå ønsker vi å markere utgivelsen av temaheftet med denne konferansen, sier Hellstrøm.

Konferansen om personalledelse avholdes i Oslo den 18. og den 19. februar – samtidig som temaheftet med samme navn blir sendt ut sammen med årets andre utgave av Fagbladet. Flere av bidragsyterne til temaheftet holder også innledninger på konferansen.

– Konferansen er nyttig både for å bygge opp erfaring og kompetanse, og for nettverksbygging. Jeg håper vi får til gode diskusjoner, og gleder meg til å samle så mye personalfolk, sier Hellstrøm.

KVALITETSARKIVET - KVALITETSKA

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Simen Aker Grimsrud (konst.)

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy