Forebereder seg til landsmøtet

– Jeg har ikke gjort annet enn å lese vedtekter den siste tida. Jeg begynte med den tykkeste boka, og beveger meg videre derfra.

2009111710403120131216115300

ingeborg.rangul@fagforbundet.no

Anne Grete Reinertsen (44) er barne- og ungdomsarbeider i Kristiansand, og skal være delegat på sitt første landsmøte i Fagforbundet. Hun er med i delegasjonen til Seksjon kirke, kultur og oppvekst. Forventningene er høye.

– Å få delta på et landsmøte er stort for meg. Dette er kanskje den eneste muligheten jeg får. Jeg gleder meg til å høre talene til Jens Stoltenberg og Jan Davidsen. De holder veldig gode taler. Dessuten gleder jeg meg til å være en del av delegasjonen og en del av et viktig arbeid.

Anne Grete tror nok hun har større forventninger til seg selv enn det hun kanskje burde. Hun vil vite alt som står i de mange papirene.

– Jeg brenner for livslang læring. Jeg er opptatt av at folk kan ta fagbrev som voksne hvis de ønsker det. Vi har muligheter for å fremme yrkesstoltheten. Det er viktig for meg med gode veiledere, som gir gode fagarbeidere og trygg ungdom. Dessuten er jeg opptatt av seksjonenes representasjon i forbundsstyret.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Simen Aker Grimsrud (konst.)

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Telefon:
23 06 40 00
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Besøksadresse:
Keysers gate 15 (4. etasje), Oslo
Postadresse:
Postboks 7003, St. Olavs plass, 0130 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy