JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Stående applaus for Marta

Per Flakstad

Marta Tryjanska fikk stående applaus for å etterlyse flere delegater med utenlandsk bakgrunn, samtidig som hun takket delegasjonen sin for at hun i det hele tatt kunne stå på talerstolen.

2017101811445320230821171436

per.flakstad@fagbladet.no

Delegaten fra Seksjon kirke, kultur og oppvekst gikk på talerstolen for å opprettholde et forlag om fagskoler, og understreket hvor viktig de er at Fagforbundet opplyser medlemmene om hvilke muligheter fagskolene gir.

Men avslutningen på innlegget hennes rørte hele salen, og endte med at hun fikk en stående applaus da hun gikk ned fra talerstolen.

– Jeg har lyst til å si en ting til, sa hun.

– Som dere ser har jeg et navn som ikke opprinnelig kommer fra Norge, og jeg skulle ønske at det var flere som meg i denne salen.

– Og så må jeg virkelig også takke den fantastiske delegasjonen jeg er en del av for den støtten jeg har fått, og som har gjort det mulig for meg å stå på denne talerstolen.

Da reiste hele salen seg i en spontan stående applaus.

Knapt en innvandrer å se på Fagforbundets landsmøte

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy