JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Tybring-Gjedde krever avstemning om Frp skal fortsette i regjering

Christian Tybring-Gjedde

Christian Tybring-Gjedde

Terje Pedersen, ANB

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde mener Frp bør gå ut av regjering og forlanger en avstemming i stortingsgruppen om saken.

2020011510340120200115103400

Det er regjeringens beslutning om å hente hjem en 29 år gammel norsk-pakistansk kvinne som har sluttet seg til IS, og hennes to barn, som har fått begeret til å flyte over for Frp-toppen, som nå mener partiet bør ut av regjering.

– Vi burde gi mistillit til vår deltakelse i regjeringen og si at nok er nok, sier Tybring-Gjedde til TV 2.

Han krever at stortingsgruppen onsdag stemmer over om partiet bør gå ut av regjeringen.

– På gruppemøtet må vi gjøre det helt klart. Vi ble ikke orientert før i etterkant. Det er kanskje derfor man gjør det fordi man visste at stortingsgruppen ville sette foten ned. Nå er nok. Vi kan ikke akseptere det lenger, sier Tybring-Gjedde, som tror stortingsgruppen kommer til å si klart fra.

p

– Vi må huske at dette er en terrorist, en som har sviktet Norge, en landssviker som har reist fra Norge frivillig for å slutte seg til et kalifat som vil ta bort alle de frihetene vi står for, sier Frp-representanten.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy