JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Trond Giske innstilt som styreleder for Folkets Hus-eier i Trondheim

Brian Cliff Olguin

Trond Giske er innstilt som styreleder i Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon (AØF) i Trondheim.

2019061212141620190612121416

– Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne ta på meg å gjøre en jobb der, og det kan jeg. Det er et hus som betyr mye for meg, med leietakere som står hjertet mitt nært. Så da jeg ble spurt, så jeg det nesten som en forpliktelse å bidra når jeg nå har tid til det, sier Trond Giske til Adresseavisen.

Trond Giske takker Sofie for at han nå kan drive valgkamp

Leder i valgkomiteen i AØF, Pål Sture Nilsen, sier Giske nesten er født og oppvokst i Folkets Hus, blant annet gjennom verv i AUF og Ap.

– Han har beina godt planta i arbeiderbevegelsen, og i tillegg er han tidligere næringsminister og kulturminister, så det er klart han har med seg en del erfaring, sier Nilsen til avisen.

p

AØF eier Folkets Hus i Trondheim. Blir Giske valgt som styreleder ved generalforsamlingen 17. juni, må han overta en forening med store økonomiske problemer, ifølge Adresseavisen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy