JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Løsning ved Parkteatret

De ansatte og ledelsen ved Parkteatret i Oslo er enige om en løsning i forhandlingene om ny tariffavtale.

2011030313143420131216153038

per.flakstad@fagforbundet.no

Det måtte mekling til for å finne en løsning. Onsdag kveld ble partene enige om et rammeverk for ny tariffavtale. Det skal fortsatt forhandles på enkelte av punktene, ifølge en pressemelding fra Fagforbundet Oslo.

– Vi er selvsagt veldig glad for å ha funnet en løsning med Parkteatret Scene, og våre medlemmer blant de ansatte er fornøyd, sier rådgiver ved Fagforbundets kompetansesenter i Oslo, Norodd Markussen. Han har vært forbundets forhandlingsleder i meklingen.

– Vi har sikret de ansatte ordnede lønns- og arbeidsvilkår med en tariffavtale i bunnen, ulempetillegg for ubekvem arbeidstid og en ansiennitetsstige for alle som jobber over 300 timer i året. Dette gir åpenhet og forutsigbarhet når det gjelder framtidig lønnsutvikling. For de ansatte kjennes det trygt å ha fått en tariffavtale på plass, sier Markussen.

– De organiserte ved Parkteatret Scene er veldig godt fornøyd, sier plasstillitsvalgt for Fagforbundet, Alexis Podgorny. – Det har vært ganske ugreie forhold på arbeidsplassen den siste tida, men nå håper jeg det vil stabilisere forholdene at vi har fått en avtale på plass, slik at dette ikke lenger er noen diskusjon som vi og ledelsen lenger skal forholde oss til.

– I stedet får vi en tariffavtale, og ikke minst en hovedavtale som regulerer forholdet mellom ledelse, tillitsvalgte og ansatte. Jeg håper og tror at det vil bidra til et ryddig samarbeidsklima og godt arbeidsmiljø, sier han.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy