Eksellent i Yrkes-VM

Èn gull og to bronser til Norge i Yrkes-VM. Sjetteplass og medalje for eksellent kvalitetsarbeid gikk til helsefagarbeiderne Edel Susanne Hetland og Solbjørg Byberg.

2011101010085120131216171704

monica.schanche@fagforbundet.no

Norge hentet hjem edelt metall fra Yrkes-VM som ble holdt i London 5.- 9. oktober. Gull til kokk Øyvind Bøe Dalelv, bronse til billakkerer Fredrik Røed Meek og elektriker Bernt Erlend Fridell.

Helsefagarbeiderne Edel Susanne Hetland og Solbjørg Byberg fra Eigersund oppnådde sjette plass i den skarpe konkurransen.

- Det som er veldig, veldig bra er at de fikk Medal of Exellence. Det vil si at de sanket over 500 poeng, skrev Fagforbundets Wenche Skorbach i en sms fra London da resultatet var klart.

Medal of Exellence er en utmerkelse for spesiell flott kvalitetsmessig utført arbeid. Deltakerne for hele sju av de 18 fagene Norge deltok i har fått denne.

- Dette er det beste resultatet Norge har fått noen gang, sier en stolt sekretariatsleder for World Skills Norway, Elisabeth Lange. – Jeg er stolt på Norges vegne, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen til worldskills.no.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy