JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Enighet mellom LO og Samfo

Det er enighet mellom LO og Samfo i årets mellomoppgjør. Resultatet gjelder Fagforbundets medlemmer i Boligsamvirke og omfatter rundt 400 medlemmer.

2011040808463020131216155216

per.flakstad@fagforbundet.no

Resultatet er i all hovedsak det samme som i oppgjøret mellom LO og NHO. Det betyr et tillegg på to kroner i timen fra 1. april. Normallønnssatser og minstelønnssatser som er regulert i tråd med dette.

Lavtlønnstillegget i LO-NHO-oppgjøret på en krone i timen omfatter ikke Fagforbundets medlemmer i dette oppgjøret, siden de allerede tjener mer enn 90 prosent av en gjennomsnittsindustrilønn.

Satsene for sluttvederlagsordning og opplysnings- og utviklingsfondet er forbedret, og partene er i protokollen enige om å arbeide for å fremme likestilling mellom kvinner og menn i arbeidslivet.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy