JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

KS tilbyr 4000 kroner

Kommunenes arbeidsgiverforening KS tilbyr 4000 kroner til alle, etter at LO Kommune krevde 9000. LO Kommune skal svare på tilbudet fra KS klokka tolv i dag.

2011042910475020131216160019

per.flakstad@fagforbundet.no

Ifølge lederen i LO Kommune, Klemet Rønning-Aaby, er tilbudet så lavt at han ikke kan se noen åpenbar mulighet til å finne en forhandlingsløsning.

– Samtidig er det fortsatt tidlig i forhandlingene, sier Rønning-Aaby til Fagforbundets egen nettside.

KS kom heller ikke med noe tilbud i forhold til kravene om uttelling for kompetanse eller pensjon. Ifølge KS skal de komme tilbake til spørsmålet om pensjon lenger ut i forhandlingene.

Partene har frist til midnatt natt til søndag med å finne en forhandlingsløsning. Hvis de ikke blir enige, vil oppgjøret gå til mekling.

Hovedkravene fra LO Kommune er et generelt tillegg på 9000 kroner til alle og en heving av minstelønnssatsene, og at KS skal samarbeide om å finne løsninger som gjør at uttelling for kompetanse, slik partene i utgangspunktet er enige om, skal skje automatisk, og ikke i samme grad som i dag gjennom de lokale forhandlingene.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy