JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nå må vi ta vare på hverandre

Mange av fagforbundets medlemmer og tillitsvalgte er direkte berørt av angrepene på Regjeringskvartalet og på Utøya. - Det aller viktigste nå er at vi som er her tar vare på hverandre, sa forbundsleder Jan Davidsen under en minnesamling i Fagforbundet mandag formiddag.

2011072514182620131216163541

sidsel.hjelme@fagforbundet.no

Navnelistene over døde og savnede er ikke frigitt, men det er klart at flere av dem hadde tilknytning til Fagforbundet.

- Det er tillitsvalgte, medlemmer og medlemmers familier, sa Jan Davidsen under minnesamlingen i Fagforbundets kantine. Han understerket at prioriteringen på arbeidsplassene i dagene framover bør være å vise omsorg, omtanke og nærhet.

- Nå må vi ta vare på hverandre. Resten får komme etter hvert, sa Davidsen.

Politisk angrep

- Vi må ikke glemme at angrepene mot Utøya og Regjeringskvartalet er politiske angrep som er uttrykk for holdninger og strøminger i samfunnet.

- Selv om de fleste vil ta avstand fra virkemidlene som er brukt, er holdningene som ligger bak dette dessverre er ikke enestående, påpeker Jan Davidsen.

Ta kontakt

Der det er behov vil Fagforbundet gjerne stille opp med sine ressurser, sier forbundslederen:

- Om det er noe vi kan bidra med, så gi beskjed og vi vil gjøre det vi kan, sier Jan Davidsen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy