JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Valginnspurt i Oslo sentrum

- Herregud for en herlig dag, sang Åge Aleksandersen - høstsola skinte, statsministeren snakket om kjærlighet og partipolitikk og publikum gynget med. Slik markerte Fagforbundet Oslo sin valginnspurt.

2011090912262420131216165544

sidsel.hjelme@fagforbundet.no

- Å velge parti er som å velge kjæreste. Du finner aldri en du er enig med i alt. Du må bare satse, ta en sjanse og gå for det du tror på, sa Jens Stoltenberg i sin apell i Spikersuppa i Oslo Sentrum torsdag ettermidag.

Det var et topptungt lag som sto på scenen under Fagforbundet Oslos store valgarrangementi Oslo. Først ut var forbundsleder Jan Davidsen og statsminister Stoltenberg. Så var det oslopolitikernes tur.

Historisk valg

- Denne byen fortjener bedre - så la oss komme i gang, sa Arbeiderpartiets byrådslederkanidat i Oslo, Libe Rieber-Mohn.

- Vi trenger en ledelse som satser på de ansatte, på hele og faste stillinger, på anstendige arbeidsforhold uten anbudskonkurranser, sa Libe Rieber-Mohn.

Skifte i sikte

- Vi har fått mer enn nok av Høyre og Frp-politikk. Oslos befolkning tåler snart ikke mer, sa leder i Fagforbundet Oslo, Mari Sanden og listet opp:

-Flexus, Holmenkollen og sykehjem i Spania er bare noen av de mislykkede prosjektene Høyre og Frp står bak, og som har kostet innbyggerne i byen mange millioner. Nå er det innen rekkevidde å få byttet ut Høyre- og Frp-byrådet, sa Oslo-lederen som mente sola som endelig vant over høstregnet ga håp om at hovedstatden går lysere tider i møte.

Min dag i dag

Og så var det klart for Åge. Etter å ha turnert for Fagforbundet siden i sommer, var det nå hovedstadens publikum som kunne gynge, nynne og synge med.

Klassikerne kom som perler på en snor: Med Min dag, Lys og varme, Va det du Jesus, og en lang rekke andre kjente og kjære låter, var det ingen tvil om at det var trønderrockeren som var kongen på Karl Johan denne høstettermiddagen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy