Kristin lover heltidsjobber

SV-leder Kristin Halvorsen mener retten til heltidsjobb er en viktig oppgave for politikerne. Før helga signerte hun partiets arbeidsgivergaranti.

2011091212552920131216165714

tips@fagforbundet.no

Med Fagforbundets leder Jan Davidsen og leder i Utdanningsforbundet Mimi Bjerkestrand som vitner, signerte Kristin Halvorsen en garanti som blant annet sier at SV vil gi kommunalt ansatte som ønsker det tilbud om heltidsjobb.

Ifølge SV-lederen skal målet nås med tre virkemidler:

config.properties config.properties~ dump-articles.sh modules README.md test2.txt test.txt Folk skal få tilbud om en stillingsbrøk som tilsvarer det de faktisk jobber, slik det er vedtatt i Trondheim og slik Halden Ap har garantert i Østfoldbyen.

config.properties config.properties~ dump-articles.sh modules README.md test2.txt test.txt SV-kommunene skal lage en plan mot ufrivillig deltid.

config.properties config.properties~ dump-articles.sh modules README.md test2.txt test.txt Deltidsansattes fortrinnsrett ved nye ansettelser skal utvides.

– For å få realisert det vi mener er viktigst i velferdspolitikken, enten det gjelder omsorg eller barn og utdanning, så er nøkkelen å ha ansatte med kompetanse og skikkelige arbeidsforhold. Hvis ikke kan vi bare glemme det, sier Kirstin Halvorsen til dagbladet.no.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy