JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Over 14.000 til ansatte i teater, orkester og opera

Erik M. Sundt

De ansatte i Den Norske Opera & Ballett, Operaen i Kristiansund og teatrene som er medlem i Norsk Teater og Orkesterforening har fått et generelt tillegg på mellom 14.200 og 14.700 kroner.

2014051612000020140516123516

tips@fagforbundet.no

Dette er resultatet i forhandlingene mellom LO Stat og arbeidsgiverorganisasjonen Spekter som ble avsluttet torsdag.

Ved operaen og balletten i Oslo får de ansatte et tillegg på 14.200 kroner. I tillegg er det inngått en egen protokoll der partene er enige om at blant annet lønnsutviklingen for ufaglærte og problemstillinger i forhold til sondagsarbeid og helgedagsarbeid skal vurderes.

De ansatte ved teatrene tilknyttet Norsk Teater og Orkesterforening (NTO) får 14.700 kroner. Det samme får de ansatte ved operaen i Kristiansund.

Partene i oppgjøret er videre enige om å utrede en alternativ pensjonsordning som skal danne grunnlag for forhandlinger ved mellomoppgjøret til neste år med full konfliktrett og uravstemning som om det var et hovedoppgjør.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy