JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Sakte sanger for helsepersonell

Pianisten Per Husby og sangerinnen Anne Lande inviterer helsearbeidere og andre til å påfyll i hverdagen med stille, vakre sanger.

2007100111491920131216022534

Det er ikke uten grunn at Lande og Husby har valgt å legge konsertene i perioden rundt allehelgensuken, når mørketiden setter inn. De to har valgt ut vakre, stille sanger - alle med norsk tekst - som gir ro og rom til refleksjon, slik at man kan få mulighet til å hente fram igjen bilder knyttet til gode eller vanskelige minner, men som også åpner opp for å tenke videre.

Denne lavmælte konserten inneholder tekster som handler om avskjeder, savn og overganger til nye dager. Konsertturneen starter i Kulturkirken Jacob i Oslo 25. oktober og avslutter i Lillehammer 11. november.

Repertoaret er hentet bl.a fra Alf Prøysen, Kjell Aukrust og Inger Hagerup, og en del av musikken og tekstene er også nyskrevet for anledningen. I tillegg flettes vare dikt av Hans Børli, Rolf Jacobsen m.fl. inn i musikken. Konserten handler om hvordan det er å være menneske i disse krevende situasjonene, om det rent menneskelige, og den har et konfesjonsfritt innhold – der tolkningen og opplevelsen av tekstene overlates den enkelte

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy