Sakte sanger for helsepersonell

Pianisten Per Husby og sangerinnen Anne Lande inviterer helsearbeidere og andre til å påfyll i hverdagen med stille, vakre sanger.

2007100111491920131216022534

Det er ikke uten grunn at Lande og Husby har valgt å legge konsertene i perioden rundt allehelgensuken, når mørketiden setter inn. De to har valgt ut vakre, stille sanger - alle med norsk tekst - som gir ro og rom til refleksjon, slik at man kan få mulighet til å hente fram igjen bilder knyttet til gode eller vanskelige minner, men som også åpner opp for å tenke videre.

Denne lavmælte konserten inneholder tekster som handler om avskjeder, savn og overganger til nye dager. Konsertturneen starter i Kulturkirken Jacob i Oslo 25. oktober og avslutter i Lillehammer 11. november.

Repertoaret er hentet bl.a fra Alf Prøysen, Kjell Aukrust og Inger Hagerup, og en del av musikken og tekstene er også nyskrevet for anledningen. I tillegg flettes vare dikt av Hans Børli, Rolf Jacobsen m.fl. inn i musikken. Konserten handler om hvordan det er å være menneske i disse krevende situasjonene, om det rent menneskelige, og den har et konfesjonsfritt innhold – der tolkningen og opplevelsen av tekstene overlates den enkelte

MEST LEST:
Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy