JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Høring om skjulte grupper

Mandag 19. november inviterer Kirkens Bymisjon i Oslo til åpen og gratis høring og seminar om skjulte og marginaliserte grupper i Norge. Hva gjør vi når vi ser at folk ikke kommer til sin rett i det norske samfunnet?

2007101612113020131216023928

Norge har verdensry for demokrati, velferd og fredsarbeid. Men også her lever noen skjult, isolert, truet – og på kanten av menneskerettighetene. Hvilke tiltak mangler?

Uten lovlig opphold Noen er på flukt og lever i skjul, på hemmelig adresse, med fordekt identitet, og uten gyldige papirer. Aksepterer vi at mennesker går til grunne på hemmelig adresse av frykt for å bli oppdaget av norske myndigheter?

Utsatte familier Mange strever med å ta ansvaret for egne barn. Til det er andre deler av livet for tungt. Hvordan påvirker det barn og familie? Hvorfor får de ikke hjelp i tide, før kriser oppstår?

Kvinner uten kontakt Noen er så ensomme at de nesten er usynlige. Enkelte kvinner med innvandrerbakgrunn lever så isolert at det går på helsa løs. Utfordringene er særlig store for enslige mødre, enker og andre i en sosialt vanskelig stilling. Hvordan kan de bli sett og hørt?

”Se om igjen!” - en dag der vi vil se, lytte til og snakke om den skjulte nøden i Norge. Fagfolk, forskere og berørte deltar med fortellinger, foredrag og en avsluttende panelsamtale.

Oslo Kongressenter, Youngstorget Mandag 19. november kl. 9-14.30 Høringen er gratis og åpen for alle. Se detaljer på www.bymisjon.no der det også er mulig å melde seg på

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy