JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

3F-formannen i dansk valgkampinnspurt

3F-leder Poul Erik Skov Christensen mener at det kommende danske folketingsvalget er et oppgjør med de som sier at det blir mer velferd av å betale mindre skatt.

2007111209053520131216025720

Skov Christensen reiser nå rundt i landet for å delta i innspurten før valget, skriver det danske Fagbladet XL. For forbundslederen mener det er mye å kjempe for. Om de foreløpige prognosene slår til, og regjeringen blir sittende, frykter han at situasjonen blir verre for 3F-medlemmene.

- Ingen velgere skal tro på at vi kan få mer av alt ved å betale mindre i skatt. Det er ikke vanskeligere å forstå det nasjonale regnskap enn å forstå om man har overskudd eller underskudd i sitt eget husholdningsregnskap, uttaler han til bladet.

- Trenger ny regjering

Også dansk LOs nyvalgte leder Harald Børsting er med på turen.

- Vi trenger å få en ny regjering. Men man blir ikke så veldig klok av meningsmålinger, så det blir spennende å se hva resultatet blir, uttaler han.

Danskene går til urnene i morgen - tirsdag 13. november.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy