Avtalefestet pensjon (AFP)

config.properties config.properties~ dump-articles.sh modules README.md test2.txt test.txt Tidligpensjonsordning som gjør det mulig å gå av med pensjon fra fylte 62 år.
config.properties config.properties~ dump-articles.sh modules README.md test2.txt test.txt Man kan søke om AFP hvis man jobber på en arbeidsplass som har tariffavtale der AFP inngår, har fylt 62 år, er i inntektsgivende arbeid og oppfyller gjeldende krav i forhold til tilknytning og oppptjening i folketrygden.
config.properties config.properties~ dump-articles.sh modules README.md test2.txt test.txt Den nåværende AFP-ordningen skal erstattes med en ny fra 2010. Dette skal det forhandles om i det kommende tariffoppgjøret.
config.properties config.properties~ dump-articles.sh modules README.md test2.txt test.txt Et utvalg oppnevn av regjeringen er i ferd med å utmeisle et opplegg som skal ligge til grunn for forhandlingene. Arbeidet har blitt utsatt, og mye tyder på at utvalget ikke vil komme til enighet.

2008012708450820131216034539
Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy