JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Fokus på personalledelse

Personalmedarbeidere er valgt ut som et av plogspissyrkene i Fagforbundets Seksjon kontor og administrasjon. I dag starter lanseringskonferansen for Fagbladets temahefte Personalledelse.

2008021810171220131216040149

– Vi tror det er nødvendig å ha en helhetlig tilnærming til faget personalarbeid, sier Fredrik Hellstrøm, rådgiver i Fagforbundets Seksjon kontor og administrasjon. Som en av initiativtakerne til konferansen ønsker han å bidra med å utvikle et mer faglig opplegg for personalarbeiderne, og dermed gi disse en større faglig identitet.

– Personalmedarbeiderne kan ha svært ulik bakgrunn, og det har strengt tatt ikke vært så mange rene yrkesfaglige utdanninger for dette faget. Nå ser vi derimot en tendens til at det opprettes flere høgskoletilbud, og i denne overgangsfasen vil vi være med på å skape en felles identitet, sier Hellstrøm til Fagbladet.

– Viktige diskusjoner – Fagforbundet har mange medlemmer innen personalarbeid, og nå ønsker vi å markere utgivelsen av temaheftet med denne konferansen, sier Hellstrøm.

Konferansen om personalledelse avholdes i Oslo den 18. og den 19. februar – samtidig som temaheftet med samme navn blir sendt ut sammen med årets andre utgave av Fagbladet. Flere av bidragsyterne til temaheftet holder også innledninger på konferansen.

– Konferansen er nyttig både for å bygge opp erfaring og kompetanse, og for nettverksbygging. Jeg håper vi får til gode diskusjoner, og gleder meg til å samle så mye personalfolk, sier Hellstrøm.

KVALITETSARKIVET - KVALITETSKA

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy