JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Renhold: Formidlerteam skal hjelpe med Insta 800

Fagforbundet har etablert et eget formidlerteam som skal reise rundt til kommuner som tar den godkjente renholdsstandarden i bruk.

2005121509525920131216050636

Forbundet har i lang tid arbeidet for å legge forholdene til rette i kommuner som tar i bruk Insta 800, som er et verktøy for å måle kvaliteten på renholdet.

Fagforbundet har selv vært med på å utvikle standarden, og fram til nå har SST-leder i Østfold, Unni Myrvold og leder i Fagforbundet Akershus, Tormod Jarsve reist rundt og kurset renholdere og renholdsoperatører.

Etter hvert har flere og flere kommuner gått over til å bruke standarden, og det er ikke nok med to ressurspersoner. Derfor er det nå utdannet ressurspersoner i flere fylker som skal overta en del av ansvaret med å kurse kollegene sine.

Disse inngår i forbundets nye formidlerteam: Kjellaug Ystanes, Hordaland, Mari Eriksen, Sør-Trøndelag, Unni Myrvold, Østfold, Inger Hanssen, Telemark, Bjørghild Aarhaug Pedersen, Troms, Janne Hauan, Nord-Troms, Else Prytz Sæther, Hedmark.

KVALITETSARKIVET - KVALITETSST

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy