Renhold: Formidlerteam skal hjelpe med Insta 800

Fagforbundet har etablert et eget formidlerteam som skal reise rundt til kommuner som tar den godkjente renholdsstandarden i bruk.

2005121509525920131216050636

Forbundet har i lang tid arbeidet for å legge forholdene til rette i kommuner som tar i bruk Insta 800, som er et verktøy for å måle kvaliteten på renholdet.

Fagforbundet har selv vært med på å utvikle standarden, og fram til nå har SST-leder i Østfold, Unni Myrvold og leder i Fagforbundet Akershus, Tormod Jarsve reist rundt og kurset renholdere og renholdsoperatører.

Etter hvert har flere og flere kommuner gått over til å bruke standarden, og det er ikke nok med to ressurspersoner. Derfor er det nå utdannet ressurspersoner i flere fylker som skal overta en del av ansvaret med å kurse kollegene sine.

Disse inngår i forbundets nye formidlerteam: Kjellaug Ystanes, Hordaland, Mari Eriksen, Sør-Trøndelag, Unni Myrvold, Østfold, Inger Hanssen, Telemark, Bjørghild Aarhaug Pedersen, Troms, Janne Hauan, Nord-Troms, Else Prytz Sæther, Hedmark.

KVALITETSARKIVET - KVALITETSST

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy