JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Sverige: Utsatte opptrapping av busstreiken

Fagforbundet Kommunal og Bussarbetsgivarna diskuterer mulige løsninger.

2008071509223120131216060541

Partene i konflikten kom i løpet av samtalene i går fram til et utkast til en avtale, som i dag skal diskuteres i partenes ulike forhadlingsdelegasjoner. - Jeg synes at vi har fått gjennom så nye nå at det kan være verdt å teste det på vår forhandlingsdelegasjon. Samtalen med arbeidsgiverne har foregått i en veldig god og avspent atmosfære i dag, sier Bo Sandholm, som sitter i Kommunals forhandlingsdelegasjon, til Kommunalarbetaren.

http://www.kommunal.se/Medlem/Avtal-och-lagar/busstrejk-2008/Nyheter-om-trafikforhandlingarna/Busstrejk-i-Skane-framflyttad/

Den varslede opptrappingen av streiken er dermed utsatt, og vil tidligst finne sted fra midnatt torsdag. I Stockholm og Västerbotten fortsetter bussjåførene å streike mens partene samtaler.

En eventuell løsning på konflikten vil tidligst komme klokken 22 i kveld, varsler partene.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy