JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Samarbeid om kvalitet

Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenester har innledet et samarbeid med kvalitetskommuneprogrammet.

2008082509020020131216062325

Kommunene som er med i kvalitetskommuneprogrammet og som har prosjekter innenfor helse- eller pleiesektoren kan nå samarbeide med kunnskapssenterets seksjon for kvalitetsutvikling, Gruk.

Gjennom samarbeidet får kommunene tilgang på forelesere og faglige innspill i kvalitetsarbeidet. Kommunene får også tilgang til nettstedet «Metoder og verktøy for kvalitetsforbedring». Seniorrådgivere fra seksjonen vil reise rundt og presentere nettstedet på kvalitetskommunenes samlinger i løpet av høsten.

Kvalitetskommuneprogrammet er et samarbeid mellom staten, KS og arbeidstakerorganisasjonene, med Fagforbundet og forbundets modellkommunearbeid som en viktig inspirasjonskilde og drivkraft.

Foreløpig er 124 kommuner med i programmet.

Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten ble opprettet i 2004, og senterets oppgave er å bistå helsetjenesten med systematisk oppdatert kunnskap om medisinske og helsefaglige metoder og teknologier. Kunnskapssenteret styres av Helsedirektoratet, men er faglig uavhengig.

Nettstedet som kvalitetskommunene nå får tilgang til er laget av Gruk, en tidligere stiftelse som fra 1. januar i fjor ble en del av det nasjonale kunnskapssenteret.

KVALITETSARKIVET - KVALITETSHS

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy