JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Krever eget likestillingsombud

Likestilling er fortsatt en saga blott, spesielt når det kommer til likelønn. Derfor krever Fagforbundet et eget likestillingsombud for menn og et for kvinner.

2008082609355720131216062434

Fagforbundet ønsker en deling av likestillings- og diskrimineringsombudets ansvarsområde. Det argumenterer forbundet for i sitt høringssvar til likelønnskommisjonen.

– Vi var i utgangspunktet skeptiske til opprettelsen av et felles ombud, og er det fortsatt. Et felles ombud har ført til at kjønnsperspektivet i likestillingsarbeidet er blitt utydeligere, sier Gerd Kristiansen, nestleder i Fagforbundet.

Fagforbundet foreslår altså at ordningen med eget likestillingsombud skal gjenopprettes. Uansett ønsker forbundet en styrking av lovverket og ekstra ressurser til ombudet. Nå går forslaget videre til behandling i LOs organer.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy