Fagforbundsukene er i gang

November bringer Fagforbundet ut på torg og arbeidsplasser over hele landet. Noen rydder opp, andre åpner opp stengte kantiner. Flere barnehager får bål-vaffeljern – og noen heldige renholdere får fotmassasje. Hva skjer hos deg?

2008103113251320131216072218

I dagene 3.-14.november skal Fagforbundet bli synlig i nærheten av deg. Det er første gang Fagforbundet satser på så mange dager i strekk.

– Ikke alle skal holde på hele tiden, men målet er at alle foreningene kan delta med noe – noen av dagene. Vi vil være synlige på arbeidsplasser og vise at Fagforbundet er nære medlemmene og at vi er stolte av jobbene vi gjør, sier rådgiver Hans-Kristian Stenestø.

Lang liste

Fagforbundet Ørland og Bjugn skal arrangere kurs i håndtering av medikamenter for medlemmer ansatt i barnehage, skole og SFO. På Røros blir det både kurs i førstehjelp og forebyggende brannvern, samt nissekurs.

– Ikke minst de unge medlemmene har vært fantastiske til å komme med spreke ideer, forteller Synnøve Haugland som er nestleder og vervegeneral i Fagforbundet Rogaland.

Vis oss

Fagbladet ønsker et fotoalbum over hva som skjer rundt omkring i landet. Send et foto med en kort bildetekst til tips@fagforbundet.no som vi kan legge på våre nettsider www.fagbladet.no

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy