Flerkulturelt seminar

Mange medlemmer med flerkulturell bakgrunn møtte opp da Flerkulturell arbeidsgruppe i Fagforbundet Sandefjord inviterte til seminar som et ledd i markeringen av mangfoldåret.

2008111914292420131216074408

Fagforbundet Sandefjord har siden oppstarten hatt en arbeidsgruppe bestående av medlemmer med flerkulturell bakgrunn. De har arbeidet med spørsmål rundt rettigheter og utfordringer, i vår egen organisasjon, hos arbeidsgivere og i samfunnet generelt.

Jolanta Karpinska-Jørgensen og Linda Wells er svært fornøyd med responsen, ikke minst siden de fikk flere personer som ønsker å bidra. Jolanta informerte om handlingsplanen til arbeidsgruppa og Petter Brynhildsen, leder i Fagforbundet Sandefjord, informerte om viktigheten av og hvilke muligheter gruppa har.

Flerkulturell arbeidsgruppe har samme status som f.eks. seksjonene, de har eget budsjett og like muligheter til å søke prosjektmidler for aktivitet.

Seminaret ble avsluttet med besøk på «100 nasjoners»-utstillingen på Hvalfangstmuseet. Fagforbundet Sandefjord var hovedsponsor for en storstilt foto- og mangfoldfestival i Sandefjord 5. og 6. juli. Utstillingen står nå på Hvalfangstmuseet i Sandefjord. Gjennom ett år har fotograf Atle Møller og hans team dokumentert 100 ulike nasjonaliteter i byen vår og samlet gode krefter til et stort felles løft for mangfoldet.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy