JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Flerkulturelt seminar

Mange medlemmer med flerkulturell bakgrunn møtte opp da Flerkulturell arbeidsgruppe i Fagforbundet Sandefjord inviterte til seminar som et ledd i markeringen av mangfoldåret.

2008111914292420131216074408

Fagforbundet Sandefjord har siden oppstarten hatt en arbeidsgruppe bestående av medlemmer med flerkulturell bakgrunn. De har arbeidet med spørsmål rundt rettigheter og utfordringer, i vår egen organisasjon, hos arbeidsgivere og i samfunnet generelt.

Jolanta Karpinska-Jørgensen og Linda Wells er svært fornøyd med responsen, ikke minst siden de fikk flere personer som ønsker å bidra. Jolanta informerte om handlingsplanen til arbeidsgruppa og Petter Brynhildsen, leder i Fagforbundet Sandefjord, informerte om viktigheten av og hvilke muligheter gruppa har.

Flerkulturell arbeidsgruppe har samme status som f.eks. seksjonene, de har eget budsjett og like muligheter til å søke prosjektmidler for aktivitet.

Seminaret ble avsluttet med besøk på «100 nasjoners»-utstillingen på Hvalfangstmuseet. Fagforbundet Sandefjord var hovedsponsor for en storstilt foto- og mangfoldfestival i Sandefjord 5. og 6. juli. Utstillingen står nå på Hvalfangstmuseet i Sandefjord. Gjennom ett år har fotograf Atle Møller og hans team dokumentert 100 ulike nasjonaliteter i byen vår og samlet gode krefter til et stort felles løft for mangfoldet.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy