SKA-ledelsen enstemmig gjenvalgt

Gerd Eva Volden og Arnfinn Ihle ble enstemmig gjenvalgt som leder og nestleder i Seksjon kontor og administrasjon (SKA) på landskonferansen som avsluttes i dag.

2009100810224720131214134309

monica.schanche@fagforbundet.no

– Jeg gleder meg til å brette opp ermene i fire nye år for dere, sa Volden da hun takket for tilliten.

Mange kandidater

Det ble en heftig diskusjon om styreplassene i det nye SKA-styret ut fra kriterier om likestilling, yrke, geografi, fornying og kontinuitet. Særlig følte representanter for Midt- og Nord-Norge seg underrepresentert i forhold til Sør- og Østlandet.

Etter skriftlige avstemninger ble følgende styremedlemmer valgt inn i SKA-styret: Venke Anny Nes, Aust-Agder, Arne Granvoll, Hedmark, Tine Kristoffersen (ny), Troms og Epen Petersen (ny), Oslo.

Det ble også flere endringsforslag på rekkefølgen på varamedlemmer til styret i forhold til valgkomiteens innstilling. Etter flere skriftlige avstemninger ble disse valgt som varamedlemmer: Britt Silseth, Møre og Romsdal; Arne Dale, Sogn og Fjordane: Steinar Hopsdal, Rogaland; Eli Saua Svalastog, Telemark; Turid Krosby, Sør-Trøndelag og Inger Kristiansen, Nordland.

Landskonferansen har innstilt det nye styret med varamedlemmer som seksjonens representanter og vararepresentanter til landsstyret som skal velges på Fagforbundets landsmøte i slutten av november.

Konferansen har også valgt 16 delegater og vararepresentanter til landsmøtet.

Representasjon i forbundsstyret

SKA-konferansen innstiller styrets nestleder Arnfinn Ihle som seksjonens representant til forbundsstyret, med Venke Anny Nes som personlig vararepresentant.

Etter dagens vedtekter i Fagforbundet er nestlederne i Fagforbundets fire yrkesseksjoner sikret plass i Forbundsstyret.. Til landsmøtet foreligger det imidlertid forslag om å endre vedtektene på dette punktet. Flere delegater på SKAs landskonferanse mener en slik endring kan svekke seksjonenes posisjon i Fagforbundet, og er spent på hva som blir vedtatt på Fagforbundets landsmøte senere i høst.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy