JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

27-åring dømt for Nav-drap

NAV-DRAPET: 34 år gamle Anni Rachmawati Godager ble knivstukket på sitt kontor på Nav Grorud i Oslo i fjor og døde av skadene. Nå er en 27-år gammel mann dømt for drapet.

NAV-DRAPET: 34 år gamle Anni Rachmawati Godager ble knivstukket på sitt kontor på Nav Grorud i Oslo i fjor og døde av skadene. Nå er en 27-år gammel mann dømt for drapet.

Kristian Helgesen/VG

Den 27-år gamle mannen som drepte en kvinnelig saksbehandler ved Nav Grorud i august i fjor, er dømt til tvungent psykisk helsevern.

2014082512000020140826095658

nina.monsen@fagforbundet.no

Den drapsdømte mannen har tilbrakt varetektsperioden på Dikemark sykehus, der han har vært under judisiell observasjon.

Tillitsvalgt

Anni Rachmawati Godager (34) døde tre dager etter at hun ble knivstukket i ryggen og hodet på sitt kontor hos Nav Grorud i Oslo om morgenen 5. august i fjor.

Hun var medlem av Fagforbundet og hadde nylig blitt hovedtillitsvalgt for Nav-ansatte i Oslo da hun ble drept.

Drapsmannen dømmes også til å betale 50.000 kroner i oppreisning til kvinnens etterlatte ektemann.

Sikkerhetstiltak

Etter hendelsen på Nav Grorud, satte Nav ned en arbeidsgruppe for å se på sikkerheten for de Nav-ansatte. Sluttrapporten, som ble publisert i januar i år, bekreftet at de ansatte er utsatt for trusler om vold.

I forbindelse med publiseringen av rapporten, skrev organisasjonsdirektør i Nav, Inger-Johanne Stokke, i en e-post til Fagbladet at partene i arbeidsgruppa har brukt tid hver for seg til å gå gjennom og vurdere de anbefalte tiltakene i rapporten.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy