Reddet av LO-forsikring

Gunn-Eline Skaar trodde hun hadde mistet alt i brann. Men leder Ingunn R. Jacobsen fant ut at hun var medlem i Frisørenes Fagforening som har innboforsikring. Det reddet den uheldige frisøren.

2011120513443020131216174854

tips@fagforbundet.no

Leiligheten til frisøren brant onsdag denne uken. I tre netter sov hun i brannruinene fordi hun ikke hadde noe sted å gjøre av seg, og i søndagsutgaven fortalte hun den triste historien til Bergensavisen.

En av dem som leste historien var lederen i Fagforbundet Frisørenes fagforening, Ingunn R. Jacobsen. Hun husket Gunn Eline fra før, og tenkte at hun kanskje var medlem av foreningen.

Gun- Eline har riktignok sluttet som frisør for å omskolere seg. Men hun sto fortsatt som medlem i den landsomfattende fagforeningen for frisører, og det viste seg å bli redningene for henne.

Gjennon Fagforbundet har hun en innboforsikring som gjør at hun ikke står helt på bar bakke likevel. Nå slipper hun også å sove i brannruinene. Ingunn R. Jacobsen tok noen telefoner, og dermed kunne hennes tidligere kollega flytte inn på hotell – i alle fall for én natt – mens det blir ordnet med midlertidig bosted, klær og nødvendig innbo.

– I natt lå jeg med et brent teppe over meg og tenkte at dette var slutten. Nå sitter jeg her. Dette er som å komme til himmelen. Jeg er så takknemlig at jeg ikke har ord, sier Gunn-Eline Skaar til Bergensavisen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy