JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Reddet av LO-forsikring

Gunn-Eline Skaar trodde hun hadde mistet alt i brann. Men leder Ingunn R. Jacobsen fant ut at hun var medlem i Frisørenes Fagforening som har innboforsikring. Det reddet den uheldige frisøren.

2011120513443020131216174854

tips@fagforbundet.no

Leiligheten til frisøren brant onsdag denne uken. I tre netter sov hun i brannruinene fordi hun ikke hadde noe sted å gjøre av seg, og i søndagsutgaven fortalte hun den triste historien til Bergensavisen.

En av dem som leste historien var lederen i Fagforbundet Frisørenes fagforening, Ingunn R. Jacobsen. Hun husket Gunn Eline fra før, og tenkte at hun kanskje var medlem av foreningen.

Gun- Eline har riktignok sluttet som frisør for å omskolere seg. Men hun sto fortsatt som medlem i den landsomfattende fagforeningen for frisører, og det viste seg å bli redningene for henne.

Gjennon Fagforbundet har hun en innboforsikring som gjør at hun ikke står helt på bar bakke likevel. Nå slipper hun også å sove i brannruinene. Ingunn R. Jacobsen tok noen telefoner, og dermed kunne hennes tidligere kollega flytte inn på hotell – i alle fall for én natt – mens det blir ordnet med midlertidig bosted, klær og nødvendig innbo.

– I natt lå jeg med et brent teppe over meg og tenkte at dette var slutten. Nå sitter jeg her. Dette er som å komme til himmelen. Jeg er så takknemlig at jeg ikke har ord, sier Gunn-Eline Skaar til Bergensavisen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy