JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Til landsmøtet for å lære

- Jeg venter at det blir hektiske, lange dager og at konsentrasjonsnivået må være på topp, sier konsulent Tine Kristoffersen (37) som skal på sitt aller første landsmøte i Fagforbundet 23. til 27. november.

2009111710253020131216115259

monica.schanche@fagforbundet.no

Jeg venter at det blir hektiske, lange dager og at konsentrasjonsnivået må være på topp, sier konsulent Tine Kristoffersen (37) som skal på sitt aller første landsmøte i Fagforbundet 23. til 27. november.

Tine arbeider til daglig i førstelinjetjenesten hos kemneren i Tromsø. Hun tar imot kunder, har ansvar for betalingsavtaler, tar telefoner, journalfører post, fører lønns- og trekkoppgaver og er brukerstøtte for portalen Altinn.

Bratt læringskurve

Hun ser fram til å komme på sitt første landsmøte som delegat for Fagforbundets Seksjon kontor og administrasjon, og er allerede valgt som delegasjonsleder for seksjonen.

Jeg er så ny, så dette blir en stor læringsprosess. Min største forventning er å lære mest mulig.

Om hun har gjort seg opp en mening om sakene som skal opp?

– Nå virker det foreløpig litt uoversiktlig. Jeg er litt skeptisk til vedtektsforslaget om å endre seksjonenes representasjon i forbundsstyret, men må sette meg mer inn i saken.

Krever pensjonspoeng for utdanning

Både Seksjon for kontor og administrasjon og Seksjon for samferdsel og teknisk har fremmet forslag om å gi pensjonspoeng for utdanning. Det har også flere fylker, blant annet hennes eget hjemfylke Troms.

– Det er et bra forslag. Vi vil trenge mange utdannede folk de nærmeste årene. Det er viktig at folk får noe igjen for utdanningen sin, sier Tine Kristoffersen.

Hun er også nyvalgt i styret til Fagforbundets Seksjon kontor og administrasjon. Fagstige og spesialisering innenfor kontorfaget er temaer det nye styret skal se nærmere på.

– Jeg arbeider både med lønn, post og sentralbord. Fins det en fagstige for generalister, undrer Tine og peker dermed på at mange sekretærer og konsulenter har allsidige oppgaver og gjerne ser en kompetanseheving på flere felt.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy