JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Forebereder seg til landsmøtet

– Jeg har ikke gjort annet enn å lese vedtekter den siste tida. Jeg begynte med den tykkeste boka, og beveger meg videre derfra.

2009111710403120131216115300

ingeborg.rangul@fagforbundet.no

Anne Grete Reinertsen (44) er barne- og ungdomsarbeider i Kristiansand, og skal være delegat på sitt første landsmøte i Fagforbundet. Hun er med i delegasjonen til Seksjon kirke, kultur og oppvekst. Forventningene er høye.

– Å få delta på et landsmøte er stort for meg. Dette er kanskje den eneste muligheten jeg får. Jeg gleder meg til å høre talene til Jens Stoltenberg og Jan Davidsen. De holder veldig gode taler. Dessuten gleder jeg meg til å være en del av delegasjonen og en del av et viktig arbeid.

Anne Grete tror nok hun har større forventninger til seg selv enn det hun kanskje burde. Hun vil vite alt som står i de mange papirene.

– Jeg brenner for livslang læring. Jeg er opptatt av at folk kan ta fagbrev som voksne hvis de ønsker det. Vi har muligheter for å fremme yrkesstoltheten. Det er viktig for meg med gode veiledere, som gir gode fagarbeidere og trygg ungdom. Dessuten er jeg opptatt av seksjonenes representasjon i forbundsstyret.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy