JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Sikkerhet og personvern må med

Fagforbundet må synliggjøre at vi er opptatt av datasikkerhet og personvern. Derfor må det stå tydelig i prinsipp- og handlingsprogrammet.

2009112516164320131216115917

monica.schanche@fagforbundet.no

Det foreslår Tine Kristoffersen fra Troms, delegasjonsleder for Seksjon kontor og administrasjon på Fagforbundets landsmøte.

- Det ville være unaturlig om et så stort forbund som oss ikke skulle si noe om sikkerhet og personvern innenfor offentlig teknologi. Dette er særlig aktuelt i forhold til Datalagringsdirektivet, sier Tine Kristoffersen, som vil at det skal komme som et tillegg til landstyrets innstilling.

Det er viktig at de ansatte blir involvert i innføringsprosessene, og får den opplæring som skal til for å kunne benytte teknologien, heter det videre i forslaget.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy