JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Rør ikke sykelønnsordningen

Siw-Heidi Østerdal takket Flåthen for talen og for at han gjestet Rana i Nordland tidligere i år.

2009112611451820131216115959

ingeborg.rangul@fagforbundet.no

– Der besøkte han viktige og flotte arbeidsplasser som Bakeribygget drevet av dem som ofte faller utenfor i arbeidslivet, de med psykiske lidelser.

Han besøkte også Helseparken som ligger i sykehuset i Mo i Rana og som er et kommunalt tilbud til pasienter som skrives ut av sykehuset, men som trenger oppfølging en tid etterpå.

– Jeg ønsker å ta opp noen forhold som jeg mener at vi trenger hele fagbevegelsens støtte for å oppnå gode resultater.

Østerdal ramset opp frafall fra videregående opplæring, lovfestet rett til læreplass, deltidsproblematikken, kulturskole for alle, økning i andel analfabeter, digital kompetanse og sykelønnsordningen

– Stoltenberg gjestet landsmøtet vårt på tirsda,g og han inviterte oss med på en dugnad for å få ned sykefraværet. Dugnaden har Fagforbundet startet for lengst.

– Vi har satt dagsorden på heltid/deltid, arbeidstidsordninger og bemanningsnormer for å nevne noe. Men dette arbeidet går for sakte. Fagforbundets tillitsvalgte tar denne jobben på alvor, og vi skal stå på videre. Men vi aksepterer ikke under noen omstendighet at det røres ved økonomien til de som er for syk til å gå på jobb!

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy