JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Marie Bergman på Kreativ omsorg 2012

Den svenske artisten Marie Bergman vil opptre sammen med Audun Myskja på årets Kreativ omsorg i Drammen til våren.

2011121614194720131216175609

karin.svendsen@fagforbundet.no

Marie Bergman har takket ja til å komme til Kreativ omsorg i april. Konferansen arrangeres årlig av Fagforbundet Seksjon helse og sosial (SHS).

Audun Myskja er allerede kjent for mange tidligere deltakere, men dette er første gang han vil opptre sammen med Marie Bergman. De om lag 150 deltakerne på konferansen vil få høre de to som en del av det faglige programmet på dagen. I tillegg vil de opptre på kvelden i forbindelse med konferansemiddagen.

Hermann Albert, rådgiver i Fagforbundet gleder seg på vegne av deltakerne på årets Kreativ omsorg-konferanse, men frykter at mange interesserte ikke får plass.

– Det er veldig spesielt for oss å ta imot en artist av dette formatet, sier han og viser til Bergmanns lange karriere blant annet i Family Four og som soloartist med blant annet «Ingen kommer undan politiken».

– Bergman har ikke bare lang erfaring som opptredende artist, men også som gjesteforeleser både på Visskolan i Västervik og viselinjen på Nordiska folkhögskolan i Kungälv, sier en optimistisk arrangør i Fagforbundet.

Kreativ omsorg blir i år arrangert i Drammen. Konferansen har tidligere blitt arrangert i Tromsø og i Bergen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy