– Send den israelske ambassaden protestmail

Flest mulig protestmail i postkassa til den israelske ambassaden. Det er målet til Fagforbundet Akershus, som startet mailkampanje i dag.

2010062113241920131216133747

ola.tommeras@fagforbundet.no

– Vi ønsker å bidra til å opprettholde fokus på bordingen av nødhjelpskonvoien, på overgrep og drap på aksjonister, sier leder av Fagforbundet Akershus, Odd-Haldgeir Larsen.

– Når slikt skjer så koker gjerne media i ei uke, så blir det stille. Derfor setter vi igang e-post-kampanjen nå, sier Larsen.

Kravene

E-posten som idag spres fra Fagforbundet Akershus, består av tre punkter, som mottaker oppfordrers til å sende den israelske ambassaden: Første punkt er sterk avstand fra Israels bording av nødhjelpskonvoien, deretter at Israels jerngrep på palestinere hindrer å få fram nødvendige forsyninger og et krav om at Israel følger internasjonale lover og avtaler.

- God aksjonsform

– Jeg håper verdensoponionen fortsetter å sende mange konvoier til Palestina. Det er en aksjonsform jeg har sansen for. Det er ganske sikkert mange fra Norge som ville vært med på framtidige konvoier, sier Larsen.

– Israelske myndigheter kan ikke få fortsette å ha sin egen juss internasjonalt, fastslår Larsen.

Kampanjemailen

Dette er mailen Fagforbundet Akershus oppfordrer alle til å sende inn til ambassaden:

– Undertegnede ( eller organisasjon) tar sterk avstand fra Israels bording av nødhjelpskonvoien og Israels overgrep og drap på aksjonister.

– Israels jerngrep på Palestinere og deres områder hindrer at nødvendig forsyninger og utstyr fraktes til områdene.

– Jeg ( eller organisasjon) krever at Israel følger internasjonale lover og avtaler, opphever den ulovlige blokaden, og tillater befolkningen på Gaza å gjennoppbygge sin by.

Her er adressen til Israels ambassade: israel@oslo.mfa.gov.il

Send videre og be alle sende epost til ambassaden

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy