JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Send den israelske ambassaden protestmail

Flest mulig protestmail i postkassa til den israelske ambassaden. Det er målet til Fagforbundet Akershus, som startet mailkampanje i dag.

2010062113241920131216133747

ola.tommeras@fagforbundet.no

– Vi ønsker å bidra til å opprettholde fokus på bordingen av nødhjelpskonvoien, på overgrep og drap på aksjonister, sier leder av Fagforbundet Akershus, Odd-Haldgeir Larsen.

– Når slikt skjer så koker gjerne media i ei uke, så blir det stille. Derfor setter vi igang e-post-kampanjen nå, sier Larsen.

Kravene

E-posten som idag spres fra Fagforbundet Akershus, består av tre punkter, som mottaker oppfordrers til å sende den israelske ambassaden: Første punkt er sterk avstand fra Israels bording av nødhjelpskonvoien, deretter at Israels jerngrep på palestinere hindrer å få fram nødvendige forsyninger og et krav om at Israel følger internasjonale lover og avtaler.

- God aksjonsform

– Jeg håper verdensoponionen fortsetter å sende mange konvoier til Palestina. Det er en aksjonsform jeg har sansen for. Det er ganske sikkert mange fra Norge som ville vært med på framtidige konvoier, sier Larsen.

– Israelske myndigheter kan ikke få fortsette å ha sin egen juss internasjonalt, fastslår Larsen.

Kampanjemailen

Dette er mailen Fagforbundet Akershus oppfordrer alle til å sende inn til ambassaden:

– Undertegnede ( eller organisasjon) tar sterk avstand fra Israels bording av nødhjelpskonvoien og Israels overgrep og drap på aksjonister.

– Israels jerngrep på Palestinere og deres områder hindrer at nødvendig forsyninger og utstyr fraktes til områdene.

– Jeg ( eller organisasjon) krever at Israel følger internasjonale lover og avtaler, opphever den ulovlige blokaden, og tillater befolkningen på Gaza å gjennoppbygge sin by.

Her er adressen til Israels ambassade: israel@oslo.mfa.gov.il

Send videre og be alle sende epost til ambassaden

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy