JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Fruktbart med arbeidsplassbesøk

Torsdag dro Fagforbundet Bergen utpå arbeidsplassbesøk. For tredje dagen på rad i fagforbundsuka.

2010091013085620131216140319

– Det viktigste med arbeidsplassbesøkene er å vise at vi er til stede for våre medlemmer, at vi bryr oss om medlemmene og er tilgjengelig for dem, sier Lillian Vangberg leder for Fagforbundet Bergen.

Vise oss på arbeidsplassen

– I tillegg håper vi at ved å være aktivt ute og vise oss på arbeidsplassene, klarer vi å verve nye medlemmer.

Vangberg forteller at de to første dagene med arbeidsplassbesøk var entydig positivt. Tillitsvalgte som kom tilbake fra besøkene, fortalte om et veldig løft av å møte medlemmene. Over alt ble de tatt godt imot. Fagforbundet Bergen hadde satt seg det ambisiøse målet å besøke samtlige arbeidsplasser med medlemmer i Fagforbundet.

Denne dagen står Arna bydel for tur. Første stopp er Fredheim natur og familiebarnehage. Her boltrer tolv barn seg i en virkelig naturpark. Gjemt i skogen, mellom trær og busker, dukker plutselig en lavvo opp, en bålplass, en utedo, forskjellige leker som glir naturlig inn i skogen. Kristian Meyer, Tove Rinde Smith, også i seksjon for kirke, kultur og oppvekst og vara til styret; og Solgunn Dale, hovedtillitsvalgt for barnehage og skole, snakker med de ansatte, deler ut materiell og inviterer til medlemsmøte senere på kvelden i Arna bydel.

Besøkene bærer frukt

Neste stopp er Unneland Barnehage. Tordis Ringheim jobber ved barnehagen og er medlem av Fagforbundet.

– Dette er første gang jeg har opplevd å få besøk av Fagforbundet. Veldig positivt, sier en entusiastisk Ringheim.

– Det betyr veldig mye at du ser personene som sitter inne på Fagforbundets kontor, at du har et ansikt å forholde deg til. Det gjør det lettere å ta kontakt igjen senere hvis du trenger det. Ellers kvier du deg litt for å ringe, sier Ringheim.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy