JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Forhandlingsbrudd med NHO

Fagforbundet har brutt forhandlingene med NHO om ny tariffavtale for ansatte i en del flyktningemottak, en del kinoer og ansatte i Blindeforbundet. Dermed går oppgjøret til mekling.

2010101214081720131216141950

Fagforbundet krevde et lønnsoppgjør på linje med det ansatte i arbeidslivet for øvrig har fått. Det ble krevd et generelt tillegg, et særskilt lavlønnstillegg og en økning av minstelønnssatsene. I tillegg krevde Fagforbundet bedre vilkår for arbeid på kvelder og netter, og i helgene.

Avstanden mellom kravene og det tilbudet som ble gitt var så stor at forbundet valgte å bryte forhandlingene. Det er foreløpig ikke fastsatt noen dato for mekling i oppgjøret.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy