JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Anmeldt for underslag

Lederen for en fagforening tilknyttet Fagforbundet Oslo er politianmeldt og mistenkt for å ha underslått nær en million kroner.

2010110314430620131216143119

tips@fagforbundet.no

– Våre undersøkelser tyder på at fagforeningens bakkort er blitt brukt til å betale regninger som åpenbart ikke har noe med foreningen å gjøre, sier leder i Fagforbundet Oslo, Mari Sanden til Dagsavisen.

Vedkommende som er anmeldt har vært leder av fagforeningen i mange år. Underslaget ble oppdaget da nestlederen og kassereren i foreningen tok kontakt med Fagforbundet Oslo og spurte om forhold som gjaldt regnskapet og foreningens økonomi.

Etter at det var konstatert det forbundet karakteriserer som misligheter i regnskapene de siste tre årene, ble også eldre forhold undersøkt.

– Totalt mener vi det er grunnlag for å si at det er snakk om rundt 960.000-970.000 kroner, sier Mari Sanden til Dagsavisen.

Fagforbundet vil nå styrke opplæringen av fagforeningenes styrer og revisorer når det gjelder økonomiforvaltning og kontroll.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy