JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Pris for utviklingsarbeid

Fagforbundets pris til årets arbeidsgiver på sykehus ble i ettermiddag delt ut for første gang på forbundets sykehuskonferanse. Prisen gikk til Barneklinikken i Helse Vest.

2011020815571920131216151735

karin.svendsen@fagforbundet.no

Britt Skådberg, klinikkdirektør på Barneklinikken i Helse Bergen var stolt, glad og overrasket da hun i ettermiddag fikk Fagforbundets pris som deles ut til beste arbeidsgiver på sykehus. Blant flere sterke kandidater, valgte juryen Barneklinikken i Helse Bergen for det utviklingsarbeidet de går igjennom i forbindelse med KLEM-prosjektet. Skådberg mottok prisen sammen med avdelingstillitsvalgt Eva Lill Coyle.

Klinikkdirektøren understreket i sin takketale at en slik suksess er avhengig av en ledergruppe som brenner for sine ansatte, og medarbeidere som brenner for å gjøre en god jobb for pasientene.

- Jeg har derfor lyst å takke alle medarbeiderne på klinikken, sa hun. Skådberg sa at barneklinikken er i ferd med å jennomføre et utviklingsarbeid som gjør dem i stand til å stå i endringsprosesser.

- Om ikke lenge vil prisen bli god å ta fram. For det kreves både mot og entusiasme i omstillinger.

Prisen består av et bilde og 25.000 kroner.

Det er første gang Fagforbundet deler ut denne prisen. Geir Mosti, som leder juryen, sier at kriteriene for å bli vurdert som kandidat til Fagforbundets Beste arbeidsgiver-pris, er innsats for godt arbeidsmiljø og medarbeiderinnflytelse, samt innsats for at rett person kommer på rett plass og tverrfaglig samarbeid.

Årets arbeidsgiver 2010 ble overrakt på Fagforbundets sykehuskonferanse på Værnes utenfor Trondheim. I morgen vil Hilde Christiansen, personaldirektør i Helse Vest, orientere om Klem-prosjektet.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy