Si din mening om integrering

Regjeringens inkluderingsutvalg har i løpet av én uke fått over 2200 svar i sin "Dialogomat” om integrering og integreringspolitikk. I dag er siste sjanse til å lufte meningene dine.

2011032412510420131216154339

– Det er oppmuntrende at så mange har svart i Dialogomaten. Mange har tatt seg bryet med å skrive til oss også. Vi er glad for at de temaene utvalget arbeider med vekker interesse, sier Asle Toje til fagbladet.no.

Toje leder dialogarbeidet i Inkluderingsutvalget, som har som mandat å lytte til både minoritets- og majoritetbefolkningens erfaringer og synspunkter på integreringen.

– Gjennom nettet håper vi å nå også grupper som ofte ellers ikke deltar i debatten, sier Toje. Dialogomaten har ligget ute siden 14. mars, og vil lukke for innspill fredag morgen.

Inkluderingsutvalget har tidligere arrangert dialogmøter om ulike temaer i Oslo, Tromsø, Kristiansand og Trondheim, og gjennomført høringer og en rekke erfaringsmøter, blant annet på arbeidsplasser.

Utvalget leverer sin rapport om integreringspolitikk til regjeringen i juni 2011.

Her kan du si din mening

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy