JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

12 års fengsel for drap på konferanse

Mannen som tok livet av en kvinne på et hotell i Molde under en konferanse i regi av Fagforbundet, er i Romsdal tingrett dømt til 12 års fengsel.

2012062509323620131216193717

tips@fagforbundet.no

Begge deltok på konferansen.

Les: Fagforbundets tillitsvalgt funnet død

I retten fortalte mannen at han ikke husker noe fra hendelsen, men at han har innsett at det må være han som er gjerningsmannen. Han ba i retten om unnskyldning til alle berørte parter.

Retten fant ingen formildende omstendigheter. I tillegg til fengselsstraffen, er mannen dømt til å betale en oppreisning på 200.000 kroner til hvert at den drepte kvinnens to barn. Han ble også dømt til å betale en erstatning på 75.000 kroner til de etterlatte for økonomisk tap.

Oppdatert 6. juli:

Domfeldte mener straffen er for streng, og har anket dommen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy