JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Fagforbundets tillitsvalgt funnet død

En av Fagforbundets tillitsvalgte i Møre og Romsdal ble i natt erklært død. Hun deltok på fylkets tariffkonferanse i Molde.

2011101209531920131216171834

tips@fagforbundet.no

Kvinnen ble funnet sterkt skadet på hotellbalkongen, og lege som kom til stedet erklærte henne etter kort tid for død.

En mann oppholdt seg i det samme rommet. Han hadde lettere skader og ble tatt hånd om av hotellpersonellet før politiet kom.

Ifølge politiet vil mannen bli avhørt i dag, og på en pressekonferanse i dag tidlig opplyste politiet at han er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Mannen skal også være tillitsvalgt i forbundet.

- Fagforbundet reagerer med sorg og vantro. Dette er en dyp personlig tragedie, og vår dypeste medfølelse går til de pårørende. Det er også viktig at medlemmer og tillitsvalgte i forbundet tar vare på hverandre i tida framover, sier forbundsleder Jan Davidsen.

Både personellet og deltakerne på konferansen var i natt sterkt preget av hendelsen. Mange av konferansedeltakerne var kolleger av den døde kvinnen. En representant fra Fagforbundets politiske ledelse er reist til Molde for å bistå fylkesledelsen. Alle henvendsler til forbundet blir henvist videre til politiet.

Politiet roser forbundets konferansedeltakere og sier at de har opptrådt eksemplarisk i denne vanskelige situasjonen.

Konferansen er nå avlyst.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy