Fagforbundets tillitsvalgt funnet død

En av Fagforbundets tillitsvalgte i Møre og Romsdal ble i natt erklært død. Hun deltok på fylkets tariffkonferanse i Molde.

2011101209531920131216171834

tips@fagforbundet.no

Kvinnen ble funnet sterkt skadet på hotellbalkongen, og lege som kom til stedet erklærte henne etter kort tid for død.

En mann oppholdt seg i det samme rommet. Han hadde lettere skader og ble tatt hånd om av hotellpersonellet før politiet kom.

Ifølge politiet vil mannen bli avhørt i dag, og på en pressekonferanse i dag tidlig opplyste politiet at han er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Mannen skal også være tillitsvalgt i forbundet.

- Fagforbundet reagerer med sorg og vantro. Dette er en dyp personlig tragedie, og vår dypeste medfølelse går til de pårørende. Det er også viktig at medlemmer og tillitsvalgte i forbundet tar vare på hverandre i tida framover, sier forbundsleder Jan Davidsen.

Både personellet og deltakerne på konferansen var i natt sterkt preget av hendelsen. Mange av konferansedeltakerne var kolleger av den døde kvinnen. En representant fra Fagforbundets politiske ledelse er reist til Molde for å bistå fylkesledelsen. Alle henvendsler til forbundet blir henvist videre til politiet.

Politiet roser forbundets konferansedeltakere og sier at de har opptrådt eksemplarisk i denne vanskelige situasjonen.

Konferansen er nå avlyst.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy