JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

På jakt etter flere medlemmer

Drammenseren Ingar Hansen har startet den årlige høstjakta etter flere medlemmer. Fagforbundsukene brukes til bevisstgjøring av ansatte, både i offentlige og private virksomheter.

2011103114391020131216172916

– Vi har valgt å bruke ukene på bedriftsbesøk, der vi vet at vi kan rekruttere medlemmer, forklarer Ingar Hansen.

Han jobber som instruktør ved Drammensbadet, hvor han også er tillitsvalgt for de ansatte. Samtidig er han leder i Fagforbundets Seksjon samferdsel og teknisk i Drammen, og lokal LO-leder for Drammen og omegn.

De yngre glipper unna

Engasjementet er det med andre ord lite å utsette på. Nå gleder han seg til å bruke Fagforbundsukene til noe meningsfylt.

– Jeg vil si vi er flinke til å informere. Vi har ikke så mange duppeditter vi slenger rundt oss. For oss er kunnskapen om hva vi står for, og hva vi kan hjelpe med, det aller viktigste, sier Hansen.

Ved Drammensbadet er samtlige av de fast ansatte i full stilling fagorganiserte. Likevel glipper særlig de yngre med lavere stillingsprosent unna, og det er ikke Hansen særlig fornøyd med.

– Det er viktig å også få med yngre mennesker. Det er jo de som skal ta over arven, forklarer Hansen.

Se også: Flere bilder fra Fagforbundsukene.

Verver på arbeidsplassen

Mandagen startet Hansen med å legge ut informasjon og innmeldingsblanketter på arbeidsplassen. Det er neppe første gangen.

– De kjenner meg så godt at de vet veldig godt hva jeg står for, ler Hansen.

I løpet av de neste to ukene vil det bli strukket ut hender i flere retninger. Også mot det private.

– Vi skal blant annet oppsøke dyreklinikker, private barnehager og kommunale aksjeselskaper. Fagforbundet er ikke bare et offentlig anliggende, sier Hansen.

Les også: Mye skjer i Fagforbundsukene.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy