JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Hele Norges Helsefagarbeider 2011: – Hun jobber med hender og hjerte

Unni Granberg Selte, Hele Norges Helsefagarbeider 2011, hadde med seg mange glade sambygdinger da hun reiste inn til Oslo for å motta prisen i dag.

2011112515151320131214171847

Hele Norges Helsefagarbeider 2011 gleder seg til hver natt på jobb. Hun er først og fremst stolt, men også en smule flau over seieren.

– Jeg tenker ikke på meg selv som noe spesielt, sier hun.

– Men jeg syns det er flott at Fagforbundet med denne konkurransen har satt fokus på de positive sidene ved helsearbeiderfaget, legger hun til.

Og hun håper at konkurransen, hun selv og de andre kandidatene kan bidra til at flere unge velger å bli helsefagarbeider.

Må fortsett å stråle

Ordfører Per Ragnvald Berger var en av dem som deltok i feiringen av at kandidaten fra Buskerud vant konkurransen om å bli Helse Norges Helsefagarbeider.

– Jeg er stolt over deg, og jeg er stolt over Hole kommune. Vi blir lagt merke til for den gode omsorgen du og kollegene dine gir, sa Berger.

Ordføreren betrakter Unni Granberg Selte som en ambassadør både for faget og for Hole kommune.

– Det som gir den gode omsorgen er at du arbeider med hjertet. Måtte du fortsette å stråle, sa han til en beveget prismottaker.

Ingen taper

Kjellfrid Blakstad, leder i Fagforbundet Seksjon helse og sosial, håper at denne konkurransen kan bidra til å nå målet om 4500 nye helsefagarbeidere i året.

– Med denne kampanjen har vi klart å få fram mange av de positive siden ved faget. Vi har fått fram mange vinnere, en i hvert fylke. Du har vunnet på landsbasis, men ingen andre har tapt, sa Blakstad henvendt til Unni.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy