JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Solidaritetsorganisasjoner forener kreftene

– Vi har mye til felles, mener Fagforbundet Ungdom og Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom. Derfor skal de samarbeide om viktige saker som fritt Palestina, mindre rasisme og menneskelig behandling av papirløse flyktninger.

2012120410310520131216210851

per.flakstad@fagforbundet.no

Mandag markerede de to organisasjonene starten på samarbeidet utenfor Fagforbundets lokaler i Oslo. Det var kaker, videofilm, og selvsagt appeller fra både ungdommene og ledere fra begge hovedorganisasjonene.

– Vi ble etablert for bare et år siden, og er glad for å kunne lære av Fagforbundets Ungdom som er en veldrevet ungdomsorganisasjon. Vi håper også at samarbeidet skal gi oss større mulighet for å påvirke politiske saker som er viktige for oss, for eksempel kampen for et fritt Palestina og mer menneskelig behandling av papirløse flyktinger, sa Hilde Jørgensen som er leder i Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom.

– Vi har mange felles verdier, og er svært glad for dette samarbeidet. Begge organisasjonene har mange utrolig flinke og engasjerte ungdommer. Sammen ska vi utfylle hverandre i kampen for en bedre og mer rettferdig verden, sa nestleder i Fagforbundet Ungdom, Christina Beck Jørgensen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy