JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Fagforbundet kårer årets arbeidsgiver 2012

Sykehuskontoret tar gjerne imot flere forslag på kandidater til Årets arbeidsgiver. Fristen for å sende inn forslag er 25. januar.

2013011810554720131216213044

karin.svendsen@fagforbundet.no

Fagforbundet setter pris på helseforetak og avdelinger som legger til rette for medinnflytelse, godt arbeidsmiljø og høy kvalitet på tjenestene. Arbeidsgivere som i særlig grad legger til rette for dette, kan vinne Årets arbeidsgiverpris 2012 i Bodø i februar.

Gode omstillinger

– Vi mener en god arbeidsgiver legger til rette for å utvikle et godt arbeidsmiljø gjennom medbestemmelse. Økt innflytelse blant de ansatte virker positivt på effektiviteten og kvaliteten på pasientbehandlingen, sier Inger Åfoss, leder av Fagforbundets sykehuskontor.

Hun sier sykehusansatte opplever stadig raskere omstillinger på grunn av den medisinske og teknologiske utviklingen.

– Alle prosesser har størst mulighet til å lykkes hvis de ansatte er med. En god ledelse tar derfor initiativ til og støtter prosjekter og arbeidsmåter som fremmer tverrfaglighet og øker kompetansen hos de ansatte, sier Åfoss.

Avtalen med Spekter

Inger Åfoss viser også til avtalen mellom Fagforbundet og Spekter hvor ett av målene er flere heltidsstillinger.

– Dessuten er det viktig for Fagforbundet at sykehusene følger opp denne avtalen ved å opprette flere læreplasser, at læreplassene er gode, og at helsefagarbeidere og andre har mulighet til fast stilling på sykehuset etter endt læretid, sier Åfoss.

Sykehuskontoret vil dele ut Årets arbeidsgiverpris for tredje gang på Fagforbundets sykehuskonferanse i Bodø i februar. Åfoss oppfordrer fagforeninger med medlemmer i sykehus, fylker og regionale koordineringsledd til å sende inn forslag på kandidater til sykehuskontoret@fagforbundet.no innen 25. januar.

De to første prisene gikk til Barneklinikken i Helse Bergen og Sykehuset i Vestfold.

Den politiske styringsgruppa for sykehus med Odd Hallgeir Larsen som leder, utgjør juryen.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy