Roser til sykepleierne

Fagforbundet markerer Sykepleierdagen 12. mai over hele landet. Mange sykepleierne får en rose når de kommer på jobb denne helga.

2012051113572920131214181617

karin.svendsen@fagforbundet.no

Den internasjonale sykepleierdagen 12. mai blir i år markert ved mange av landets sykehus, andre helseinstitusjoner og ved høgskolene. – Dagen gir oss en fin anledning til å vise at vi setter pris på sykepleiernes kompetanse og på den jobben de gjør, syns Sissel M. Skoghaug, leder i Fagforbundets Faggruppe for sykepleiere. Skoghaug er blant dem som bruker denne helga til å dele ut roser. Sammen med Are A. Ødbehr, Bente Werner og Ann-Helen Engh delte hun ut 600 roser på Akershus Universitetssykehus fredag. – Det var fantastisk artig å se hvor glad de ansatte ble for rosene vi delte ut, sier hun. Skoghaug og andre fra Fagforbundet bruker dagen til å rose både sykepleierne og andre som gjør en innsats for mennesker som trenger behandling, pleie og omsorg. – Alle yrkesgruppene er gjensidig avhengige av hverandre. Det vil vi også få fram på denne dagen, sier Sissel M. Skoghaug.Nesten 3000 sykepleiere og sykepleierstudenter er medlem i Fagforbundet.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy