Sprek markering av Fagforbundet Trondheim

Fagforbundet stilte med tre deltakere i Trondheimsrittet – sykkel fra Brattøra til Skistua.

2012090412080720131214185006

Fagforbundet vil gjerne være overalt og markere seg på alle områder. Første søndag i september stilte Fagforbundet Pro Cykling Team i Trondheimsrittet, et sykkelritt i utrolig skiftende vær – fra Brattøra til Skistua, med tidtagning fra Ila.

Løypa er (fra Ila) 7,8 km og stiger 430 høydemeter med en gjennomsnittlig 4,9 % stigning.

De spreke rytterne fra vårt spreke fagforbund var Edvin Helland, Tarjei Leistad og Øivin Stav. Og resultatene ble: Øivin 38:56.8; Tarjei 35:54.4; Edvin 29:32.0.

Men det var ikke bare deltakere: Ved Baklidammen var det en entusiastisk leir av supportere. Det var forhåpentligvis trivelig å se og møte for de som tråkka seg opp dit.

Etter en objektiv helhetsvurdering, og etter å ha undersøkt med folk inne i og utenfor det velutstyrte fagforbundsteltet, er det bestemt at Fagforbundet får prisen for udiskutabelt beste supporterinnsats. Våre ryttere ble mottatt med utiltslørt entusiasme. Og tilstrømmende folk og unger satte pris på å bli traktert med kaffe og twist.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy