JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Katinka er medlem nr.100.000

Katinka Tønnesen Gotteberg (20) fra Fredrikstad angrer ikke på at hun hørte på mora si og meldte seg inn i Fagforbundet. På Samspillkonferansen ble hun ønsket velkommen som medlem nummer 100.000 i Fagforbundet Seksjon helse og sosial.

2012101615465920131216203436

karin.svendsen@fagforbundet.no

20-åringen fra Fredrikstad syns det kom litt brått på da hun ble vekket en morgen i forrige uke og invitert til Samspillkonferansen i Trondheim. Nå er hun her sammen med Veronica Løken, seksjonsleder i Østfold. Hun har til og med vært på scenen og fått blomster og en spesiell velkomst av Kjellfrid Blakstad.

- Jeg er jo glad for at jeg meldte meg inn i Fagforbundet. Det er morsomt å være her, sier assistenten som bare har noen måneder bak seg i Fredrikstad kommune. Der arbeider hun som tilkallingsvakt i to boliger for mennesker med funksjonshemning.

Nyttig medlemsskap

Katinka Tønnesen Gotteberg arbeider fra tre til nesten 30 dager i måneden og klarer seg takket være samboer med fast jobb og inntekt. Hun har gått helse og sosial pluss almenfag påbygging.

- Det var min mor som sa jeg burde melde meg inn. Hun har selv vært medlem i mange år og fått god hjelp når hun har trengt det, forteller Katinka.

- Dette er stort

Veronica Løken, SHS-leder i Østfold, var den som fikk ringe Katinka Tønnesen Gotteberg og fortelle at hun var medlem nummer 100.000 i seksjonen.

- Det føltes som vi hadde vunnet, smiler hun.

- Katinkas historie viser at det gir gevinst å ta godt vare på medlemmene, og at Fagforbundet gjør det, sier seksjonslederen som har tror på hyppig besøk på skoler og arbeidsplasser for å vise fram forbundet.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy