Katinka er medlem nr.100.000

Katinka Tønnesen Gotteberg (20) fra Fredrikstad angrer ikke på at hun hørte på mora si og meldte seg inn i Fagforbundet. På Samspillkonferansen ble hun ønsket velkommen som medlem nummer 100.000 i Fagforbundet Seksjon helse og sosial.

2012101615465920131216203436

karin.svendsen@fagforbundet.no

20-åringen fra Fredrikstad syns det kom litt brått på da hun ble vekket en morgen i forrige uke og invitert til Samspillkonferansen i Trondheim. Nå er hun her sammen med Veronica Løken, seksjonsleder i Østfold. Hun har til og med vært på scenen og fått blomster og en spesiell velkomst av Kjellfrid Blakstad.

- Jeg er jo glad for at jeg meldte meg inn i Fagforbundet. Det er morsomt å være her, sier assistenten som bare har noen måneder bak seg i Fredrikstad kommune. Der arbeider hun som tilkallingsvakt i to boliger for mennesker med funksjonshemning.

Nyttig medlemsskap

Katinka Tønnesen Gotteberg arbeider fra tre til nesten 30 dager i måneden og klarer seg takket være samboer med fast jobb og inntekt. Hun har gått helse og sosial pluss almenfag påbygging.

- Det var min mor som sa jeg burde melde meg inn. Hun har selv vært medlem i mange år og fått god hjelp når hun har trengt det, forteller Katinka.

- Dette er stort

Veronica Løken, SHS-leder i Østfold, var den som fikk ringe Katinka Tønnesen Gotteberg og fortelle at hun var medlem nummer 100.000 i seksjonen.

- Det føltes som vi hadde vunnet, smiler hun.

- Katinkas historie viser at det gir gevinst å ta godt vare på medlemmene, og at Fagforbundet gjør det, sier seksjonslederen som har tror på hyppig besøk på skoler og arbeidsplasser for å vise fram forbundet.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy