JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ønsker fagorganiserte badevakter

I Oslo stupte Bymiljøetatens fagforening ut i Fagforbundsukene med et besøk på Tøyenbadet. Alle medlemmer fikk termos, sjokolade og karameller.

2012102916155720131216204319

– Det er så klart hyggelig med en liten hilsen fra fagforeningen, men det er viktigere for meg å få oppdatert informasjon om mine rettigheter som medlem, sier Georgos Gyftopoulos, badevakt og fungerende bademester på Tøyenbadet.

Under besøket fikk han blant annet diskutert Fagforbundets nye gruppeforsikring med Kathrin Nesgård fra Fagforbundet Oslo, og vurderer nå å flytte over forsikringen sin.

Nye medlemmer

Gyftopoulos var den eneste fagorganiserte på jobb blant badevaktene på Tøyenbadet denne dagen.

– Det er en god ide å reise rundt på denne måten. Det er mer effektivt når det kommer noen utenfra og forteller om fordelene av å være fagorganisert, sier Gyftopoulos. Selv organiserte han seg da han begynte å jobbe på Tøyenbadet i 2008.

Nesgård fra Fagforbundet Oslo hadde med seg Lars-Petter Einarsen, styremedlem i Bymiljøetatens fagforening, og ungdomstillitsvalgt Stine Aksnes, på besøket til Tøyenbadet.

– I tillegg til å gi positiv oppmerksomhet til medlemmene våre, er Fagforbundsukene en effektiv måte å verve nye medlemmer på, sier Einarsen.

Studentfordeler

Jonatan Rysstad har jobbet som badevakt og bademester sammen med Gyftopoulos på Tøyenbadet siden 2008, men i motsetning til kollegaen sin er han ennå ikke fagorganisert.

– Stemmer det at studenter kan få stipend fra Fagforbundet, undrer Rysstad.

Etter å ha blitt forklart fordelene ved studentmedlemskap i Fagforbundet er Rysstad på glid.

– Jeg skal begynne å studere og kommer til å undersøke litt nærmere hva Fagforbundet har å tilby. Jeg skal vurdere medlemskap, sier han.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy