JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Wenche Foss-prisen til Burn Camp

Burn Camp ble i helgen tildelt Wenche Foss’ ærespris for sitt arbeid for brannskadde barn og voksne.

2013110417242120131213204859

– Dette er helt topp. Det er kjekt å få anerkjennelse for det vi har jobbet med i mange år, sier Glenn Lauvik, leder av Burn Camp og styremedlem i Norsk forening for brannskadde.

Til daglig jobber han i Bergen brannvesen. Jobben som leder på Burn Camp gjør han på fritiden sammen med andre brannkonstabler og brannskadeavdelingen ved Haukeland sykehus.

Burn Camp har blitt arrangert 12 ganger og er en leir for barn med brannskader, der barna lærer å mestre sin skade og får møte andre barn med samme erfaring. Leiren arrangeres én gang i året og flytter rundt i landet fra år til år. I tillegg arrangeres det er en tilsvarende camp for brannskadde voksne.

Glenn Lauvik tror Wenche Foss-prisen, som ble delt under Se og Hørs kjendisgalla i helgen, kan gi positive ringvirkninger for Burn Camp.

– Oppmerksomheten vi nå får kan nok føre til at flere vil bidra som frivillige ledere på campen, og det er klart det godt med klapp på skuldra. I tillegg vil det nok bli lettere å få inn sponsormidler og hjelp, tror Lauvik, som påpeker at de har mange trofaste bidragsytere.

– Fagforbundet har støttet oss lenge, og har de siste fire årene gitt viktige økonomiske bidrag, sier Lauvik.

I tillegg til heder, ære og oppmerksomhet, får Norsk forening for brannskadde og Burn Camp 50 000 kroner i prispenger.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy